Cảm nhận của học viên Tây Ban Nha về Philinter

0
272

As a European man, I thought it could be difficult to live in a 100% Asian environment but I realized after a few minutes I was wrong. The people in Philinter hosted me in an extremely warm way since the first day. Teachers, students, guards and staff have helped me to find my place at almost 12000 km away from home and it’s the main reason why these four weeks have passed so quickly.

In Philinter, I have found a team of very professional teachers. I have had nine different teachers for eight different classes and I only have words of gratefulness to them without exemption. One on one classes have been, obviously, the most useful for me. I learned a lot in group classes. In my country, English classes are boring and will study for years and you will never able to speak in English. Here, group classes are fun and useful and you can improve your English skills and yourself – confidence.

Because of Philinter, I have met many new friends, improved my English skills, got a vital experience and I have the certain sensation of having the opportunity of learning English with incredible teachers.

Cam-nhan-Marc-Philinter

Đến từ Châu Âu, tôi từng nghĩ mình sẽ rất khó sống trong môi trường 100% Châu Á, nhưng tôi nhận ra mình hoàn toàn sai lầm chỉ sau một vài phút tôi đặt chân đến đây.

Mọi người ở Philinter chào đón tôi rất nồng hậu từ ngày đầu tiên tôi tới đây. Giáo viên, học viên, bảo vệ và nhân viên giúp tôi rất nhiều từ một nơi xa nhà tới 12000km, đó là lý do tại sao tôi thấy 4 tuần trôi qua thật nhanh. Tại Philinter, tôi thấy một đội ngũ giáo viên rất chuyên nghiệp.

Tôi có 9 lớp 1 ngày và tôi chỉ có thể nói tôi rất biết ơn các thầy cô. Tôi học được nhiều điều từ những lớp nhóm. Tại đất nước của tôi, Tiếng Anh rất chán và phải mất hàng năm mà bạn chẳng khi nào có thể nói được Tiếng Anh. Nhưng tại đây, những lớp nhóm rất vui nhộn và hữu ích và bạn có thể hoàn thiện rất nhiều kỹ năng và cả bản thân mình nữa_ đó là sự tự tin.

Chính vì Philinter mà tôi đã gặp rất nhiều bạn mới, cải thiện kỹ năng Tiếng Anh của mình, và có những trải nghiệm thú vị và tôi chắc chắn rằng mình đã may mắn được học Tiếng Anh với những giáo viên tuyệt vời”

FACEBOOK COMMENTS

LEAVE A REPLY